0
0
Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Navnehalskæde
14 produkter vises
14 produkter vises

Køb din halskæde med navn online hos Øndig.dk

Hos Øndig.dk har vi en stor passion for smykker, specielt personlige halskæder med navn. Disse halskæder bliver en personlig forlængelse af dig selv, med dit eget navn indgraveret i sterling sølv eller forgyldt sølv. Vi har en bred vifte af navnehalskæder i forskellige prisklasser, lige fra de simple halskæder til elegante vedhæng – det er kun fantasien som sætter grænser..

Lav en personlig navnehalskæde helt unik med professionel indgravering

Det unikke ved vores navnehalskæder er den personlige gravering. På vores eget værksted graverer vi dit navn, kælenavn eller en særlig dato på smykket. Graveringen skaber et personligt smykke, der fortæller din historie. Du kan vælge mellem forskellige skrifttyper for at give din navnehalskæde et unikt præg.

Den perfekte gave til den du holder af – stort udvalg af navnehalskæder

Navnehalskæder er den perfekte gave til en, du holder af. Det kan være en veninde, kæreste eller et familiemedlem. Giv dem en personlig gave, der vil vare hele livet. Med deres navn indgraveret på halskæden, vil modtageren altid have et smykke, der minder dem om dig. Unikke vedhæng med personlig gravering fortæller din historie bedre.

Vælg det materiale, der passer dig bedst

Vores navnehalskæder er lavet i 925 sølv og forgyldt sølv. Når du vælger hvilket materiale din halskæde skal være lavet i, overvej hvad der passer bedst til din stil og de andre smykker, du bærer. En navnehalskæde fra Øndig.dk med personlig graveringer holder i lang tid, hvis du passer godt på halskæden. Halskæde med navn kan vælges at blive lavet i 14K guld. En personlig gravering fra Øndig på guld eller sølv bliver ikke utydelig med tiden, da vi indgravere i dybden.

Leveringstiden på din personlige navnehalskæde

Vi stræber efter at have så kort leveringstid som muligt på vores halskæder med navn. Alle vores produkter er fremstillet på vores eget værksted, så du kan være sikker på, at du får en halskæde af høj kvalitet, der er designet og produceret med kærlighed. Leveringstiden på smykkerne er essentiel for at få gaven frem til tiden.

En bred vifte af halskæder hvor alle kan være med

Hos Øndig.dk har vi halskæder til alle prisklasser. Uanset om du leder efter en billig navnehalskæde eller en mere luksuriøs halskæde med navn, har vi noget for dig. Vi er stolte af at kunne tilbyde alle vores produkter til forskellige prisklasser, så du kan finde den perfekte navnehalskæde, uanset dit budget.

Køb din personlige navnehalskæde hos Øndig.dk

Hos Øndig.dk er vores mission at skabe personlige og meningsfulde smykker, der hjælper mennesker med at fejre og værdsætte deres kære. Med vores halskæder med navn kan du gøre netop det. Køb din navnehalskæde hos os i dag og bær dit navn eller navnet på en du holder af, tæt på dit hjerte.

Kategorier som måske også kunne have interesse

Få besked så snart vi har smykket på lager igen

Vi er blevet fuldstændig overvældet over Øndig’s hurtige succes og har derfor svært ved at få nok smykker hjem. 

Få besked så snart dette smykke er tilbage på hylderne. 

Kontakt Øndig

Vi står klar til at tage dig i hånden, hvis du skulle have spørgsmål eller være i tvivl om selv det mindste.