0

Historien bag ØNDIG Jewellery

Formål

Hos ØNDIG vil vi inspirere mennesker til at fejre deres kære og værdsætte de fælles historier vi deler, de særlige øjeblikke, der betyder noget – På den måde tror vi på, at vi sammen kan skabe en verden fyldt med kærlighed og taknemmelighed.

Livets små og store øjeblikke er til for at blive fejret og værdsat.

Vores bidrag er at skabe smukke, unikke og meningsfulde smykker, der fanger essensen af de vigtigste stunder livet har at byde på.

Hos ØNDIG mener vi, at smykker er meget mere end bare smukke accessories. For dig og dine kære kan de være symboler på de øjeblikke og minder, der betyder allermest. Kærlighed, familie og gamle venskaber – det er disse historier, der gør livet værd at leve. 

Dine smykker er din historie, og vi vil være beærede over at få lov til være en del af den.

Så hvis du, ligesom os, tror på, at verden har brug for mere glæde, stærke relationer og mere taknemmelighed, så tag med os på denne rejse.

boernetegning cirkel model
Stjernebillede Oval eksempler
haandskrift oval model
haandskrift oval halskaede

Mission

Vores mission er at skabe personlige og meningsfulde smykker, der hjælper mennesker med at fejre og værdsætte deres kære.

Vi vil opnå dette ved at tilbyde en problemfri og ubesværet shoppingoplevelse, levere produkter af høj kvalitet, der er designet til at vare hele livet, og opbygge et fællesskab af ligesindede personer, der værdsætter betydningen af relationer og minder.

Vores Værdier

  1. Empati: Vi tror på at forstå og skabe en forbindelse med vores kunder på et personligt plan og behandle dem med medfølelse og omsorg.
  2. Kreativitet: Vi værdsætter kreativitet og originalitet og bestræber os på at skabe unikke og meningsfulde smykker, der indfanger essensen af specielle øjeblikke og minder.
  3. Kvalitet: Vi bestræber os på at levere den højeste kvalitet af smykker, der kan modstå tidens tegn og værdsættes i generationer.
  4. Bæredygtighed: Vi værdsætter bæredygtighed og tager ansvar for vores påvirkning på miljøet ved at bruge etisk indkøbte materialer og minimere affald.
  5. Fællesskab: Vi tror på at fremme en stærk følelse af fællesskab og forbindelse, både inden for vores team og med vores kunder, ved at skabe et imødekommende og inkluderende miljø.
Smukt og minimalistisk rundt vedhæng med indgraveret bogstav i halskæde.
Stjernebillede Oval Halskaede
IMG 9851

Holdet Bag

ØNDIG Jewellery er skabt af de danske serie-iværksættere: Andreas Helbo og Nikolaj Lykke Viborg.

Andreas og Nikolaj startede deres første virksomhed i 2015 med plakatbrandet Dialægt, som bl.a. er kendt fra DR’s iværksætterprogram ‘Løvens Hule’, hvor de to løve-investorer Jesper Buch og Jan Lehrmann investerede i Dialægt.

Dialægt udsprang af Andreas’ og Nikolajs store passion for at skabe personlige brands med et stærkt community og med personliggjorte og unikke produkter som omdrejningspunkt.

Den passion har nu ført til skabelsen af ØNDIG Jewellery – Et smykkebrand, hvis mission er er at skabe personlige og meningsfulde smykker, der hjælper mennesker med at fejre og værdsætte deres kære og de øjeblikke, der betyder noget.

Kærlighed. Taknemmelighed. Minder. For altid.

Få besked så snart vi har smykket på lager igen

Vi er blevet fuldstændig overvældet over Øndig’s hurtige succes og har derfor svært ved at få nok smykker hjem. 

Få besked så snart dette smykke er tilbage på hylderne. 

Kontakt Øndig

Vi står klar til at tage dig i hånden, hvis du skulle have spørgsmål eller være i tvivl om selv det mindste.