0
0
Julegaveidé: GRATIS indgravering af vedhængets bagside.
Gælder til 19. december ved køb halskæde. Værdi op til kr. 299,-
Dage
Timer
Minutter
Personlige Smykker
60 produkter vises
60 produkter vises

Halskæde med dit barns børnetegning indgraveret

Upload et billede af dit barns egen tegning og få indgraveret en nøjagtig gengivelse.

DKK 495,00

Mormor – halskæde

Et symbol på generational kærlighed og visdom.

DKK 495,00

Dråbeformede Boobies Halskæde

Du støtter med 100 kr. til Støt Brysterne når du køber denne “Dråbeformede” Boobies Halskæde. Din støtte går direkte til forskning i brystkræft..

DKK 595,00

Indgraver dit fingeraftryk i et rundt vedhæng

Upload et billede af dit fingeraftryk og få det gengivet én-til-én på vores smukke ovale halskæde. Vores fingeraftryk er helt unikke. Derfor er denne personlige halskæde med én-til-én gengivelse af dit fingeraftryk ligeså unik som dig.

DKK 495,00

Indgraver dit fingeraftryk et ovalt vedhæng

Upload et billede af dit fingeraftryk og få det gengivet én-til-én på vores smukke ovale halskæde. Vores fingeraftryk er helt unikke. Derfor er denne personlige halskæde med én-til-én gengivelse af dit fingeraftryk ligeså unik som dig.

DKK 595,00

Verdens bedste mormor – halskæde

En varm tak til generationer af kærlighed og omsorg.

DKK 495,00

m❤️r – halskæde

Mor er den bedste i verden. Husk at fortælle hende det.

DKK 495,00

Farmor – halskæde

En påmindelse om den kærlighed og omsorg, der går på tværs af generationer.

DKK 495,00

Håndskrevet besked på rundt vedhæng

Upload et billede af en håndskrevet besked og få indgraveret en nøjagtig gengivelse på denne smukke halskæde. Et minde frosset i tiden.

DKK 495,00

Halskæde med stjernetegn indgravering på rundt cirkel vedhæng

Halskæde med stjernetegn på rundt vedhæng

Smuk halskæde med cirkelvedhæng og indgraveret stjernetegn.

DKK 495,00

Halskæde smykke med håndskrevet besked

Håndskrevet navn på rundt smykke

Upload et billede af et håndskrevet navn og få indgraveret navnet i denne smukke halskæde.

DKK 495,00

Hygge – halskæde

Dansk hygge indkapslet i et enkelt smykke.

DKK 495,00

Personlige smykker – Dine minder, dine smykker

Hos Øndig.dk forstår vi, hvor vigtige minder er. Det er derfor, vi tilbyder personlige smykker, der er designet til at være mere end blot æstetisk tiltalende. Vores smykker er skabt til at repræsentere dine unikke minder, personlige historier og de specielle datoer i dit liv. Vi er så stolte af alle smykkerne og står 100% bag vores håndværk.

Vælg mellem flere forskellige smukke personlige smykker til kvinder

Med tiden vil vores sortiment bestå af alt fra armbånd og halskæder til vedhæng. Alle smykkerne er både moderne og tidløse. Vi er stolte af at lave personlige smykker til kvinder. Om du foretrækker guld eller sølv, vil du finde det perfekte smykke, der afspejler dine følelser, personlighed og dine minder.

Køb smykker online på Øndig.dk – Unikke og personlige

Vi gør det nemt for dig at købe smykker online. Vi vil tilbyde alle smykker, som du kan drømme om – og mere til. Vores brede udvalg af personlige smykker findes i alle prisklasser, og vi er sikre på, at du vil finde det perfekte smykke, der passer til din stil og budget.

Giv en personlig gave med personlig gravering til en du holder af

Den personlige gave med personlig gravering er den perfekte måde at vise nogen, hvor meget du holder af dem. Vores smykker med gravering giver dig mulighed for at skabe en gave med særlig betydning, som modtageren kan bære og værdsætte i mange år fremover.

Sæt dit eget præg på smykker med gravering

Hos Øndig.dk har vi et eget værksted, hvor vi kan tilføje en personlig indgravering på dit smykke. Hvad enten det er initialer, en unik tekst eller stjernetegn, kan du sætte dit personlige præg på dit smykke og gøre det helt unikt.

Skab et unikt personligt smykke med unik gravering

At skabe et unikt personligt smykke med unik gravering har aldrig været nemmere. Med vores gratis indgravering kan du tilføje meget personlig tekst til dit smykke, som et varigt minde om en speciel dato, en elsket person eller noget, der har betydning for dig.

Personlige gaver med dine gravering i smykke

Leder du efter personlige gaver, der virkelig skiller sig ud? Vores smykker med gravering giver dig muligheden for at skabe en personlig gave, der vil blive værdsat i mange år fremover. Med muligheden for at tilføje din egen personlige tekst, bliver hver gave et minde og en påmindelse om kærlighed og omsorg.

Er det dyrt at få sit smykke indgraveret?

Det behøver ikke at være dyrt at få sit smykke indgraveret. Hele idéen med Øndig er at alle smykker skal personliggøres, så hos Øndig.dk tilbyder vi gratis indgravering med hvert personlige smykke, så du kan tilføje din egen unikke tekst uden ekstra omkostninger (hvis du ønsker indgravering på bagsiden af smykket koster det dog en smule).

Hvor kan jeg købe personlige smykker?

Du kan købe personlige smykker direkte fra vores online butik på Øndig.dk. Vi har et bredt udvalg af smykker til alle, fra smykker sølv, smykker guld, til smykker til kvinder og mænd i alle aldre.

Hvor lang er leveringstiden på et smykke med gravering?

Vi forstår, hvor vigtig tid kan være, når du bestiller et personligt smykke. Derfor stræber vi efter at levere dit smykke med gravering så hurtigt som muligt, så du kan begynde at bære dit nye smykke og dele din historie.

Hvad koster et personligt smykke?

Prisen på et personligt smykke varierer afhængig af det valgte materiale og design. Men hos Øndig.dk er vi stolte over at tilbyde kvalitetssmykker i alle prisklasser, så alle har mulighed for at købe et smykke, der er meningsfuldt for dem.

Vores mission er at skabe smykker, der betyder noget. Vi er glade for, at du er her og glæder os til at hjælpe dig med at skabe dit næste personlige smykke.

Få besked så snart vi har smykket på lager igen

Vi er blevet fuldstændig overvældet over Øndig’s hurtige succes og har derfor svært ved at få nok smykker hjem. 

Få besked så snart dette smykke er tilbage på hylderne. 

Kontakt Øndig