0
0

Handelsbetingelser / FAQ

Ordrer pakkes alle hverdage og afsendes klokken 16. Ordrer modtaget i weekenden, på helligdage eller efter klokken 16, afsendes den efterfølgende hverdag. Den forventede leveringstid er 1-5 hverdage. Alle ordrer til Danmark leveres fragtfrit. Efter afsendelsen af din pakke, modtager du et ‘Track & Trace’ nummer via e-mail. Din e-mail. med dit ‘Track & Trace’ nummer og trackinglink, afsendes automatisk første gang vores fragtleverandør registrerer pakken på deres pakkecentral.

Du har mulighed for at vælge følgende fragtmuligheder når du handler hos ØNDIG:

 • Levering til din postkasse i Danmark med DAO – GRATIS

 

Hvis ikke du er hjemme når fragtmanden kommer med din ordre, vil du modtage en afhentningsblanket i din postkasse, og kan herefter afhente din ordre i nærmeste pakkeshop.

Alle henvendelser skal ske via mail eller telefon. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Mail: [email protected]

Telefon: 30 20 40 69

Kundeservice Åbningstider:

Alle hverdage: 9-15

Weekend og helligdage: Lukket

Alle priser på siden er inklusive 25% moms.

Følgende betalingsmetoder kan anvendes på siden:

 • Betalingskort (Dankort, Visa, Mastercard)
 • MobilePay
 • Vi tager ikke kortgebyrer.

Købelovens samtidigheds-grundsætning

I Danmark gælder en samtidighedsgrundsætning indenfor købeloven. Den siger at betaling og levering skal ske samtidig. For webshops er dette øjeblik defineret ved afsendelse af ordren. Vi må med andre ord ikke trække betalingen for ordren før den er afsendt. Det overholder vi 100%. På samme måde er det vigtigt at du kan betale for varen ved afsendelse, derfor reserveres beløbet på din konto så snart du trykker køb på shoppen. Pengene er i dette øjeblik ikke trukket men blot øremærket til denne bestemte handel og kan ikke bruges andetsteds.

Returret og fortrydelsesret

Ønsker du at gøre brug af din almindelige 14 dages returret eller 14 dages fortrydelsesret, så skal det ske senest 14 dage efter din bestiling er modtaget. Du kan kun gøre brug af din ret på produkter som ikke er personliggjort. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme ordre, men disse leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen, uden samtidig at informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Specielt om julegaver

Køber du smykker som en julegave, så har du udvidet bytteret helt frem til d. 15. januar det efterfølgende år. Hvis gaven er købt i november eller december måned, så anser vi købet for at være en julegave og bytteretten er derfor udvidet. Der gælder samme undtagelse for udvidet julegavebytteperiode som der gør ved personliggjorte smykker. Der er altså ikke bytteret på personliggjorte smykker selvom de er købt i november eller december måned.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du ønsker pengene retur for dit køb, skal du gøre opmærksom på dette inden for 14 dage fra modtagelse af dine vare. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet aftalt. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb hos ØNDIG. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller et afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi din ordre. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Personoplysningerne registreres hos Rocket Ventures ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Øndig.dk er Rocket Ventures ApS. Som registreret hos Øndig.dk har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i kraft af persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: [email protected]

Ønsker du at vide mere om vores privatlivspolitik, kan du læse mere her.

Har du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte

 • Center for Klageløsning
 • Nævnenes Hus
 • Toldboden 2
 • 8800 Viborg
 • www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/odr

Øndig.dk er ejet af Dialægt Rocket Ventures ApS

 • Carl Nielsensvej 15
 • 7500 Holstebro
 • Danmark
 • CVR: DK43288865

Få besked så snart vi har smykket på lager igen

Vi er blevet fuldstændig overvældet over Øndig’s hurtige succes og har derfor svært ved at få nok smykker hjem. 

Få besked så snart dette smykke er tilbage på hylderne. 

Kontakt Øndig