0

Digitalt Gavekort til Øndig.dk

Lad dine kære designe og indgravere deres eget unikke smykke med ØNDIG’s Digitale Gavekort. Et smykke, som er lige så unikt som de er.

  1. Vælg gavekorts beløb herunder
  2. Udfyld modtagerens detaljer.
  3. Gavekortet bliver sendt digitalt til den mailadresse du angiver.
Beskrivelse

Øndig.dk tilbyder et digitalt gavekort, der giver dig mulighed for at give en unik og personlig gave til dem, du holder af. Gavekortet kan bruges til at købe produkter fra Øndig.dk’s store udvalg af lækre og unikke produkter. Gavekortet er nemt at bruge og kan bruges online eller i butikken. Giv en gave, der vil glæde og overrask, og gør det nemt med et digitalt gavekort fra Øndig.dk.

Vores gavekort er nemt at bruge. Vi sender vores gavekort digitalt via email med en tilknyttet gavekortkode. Når modtageren har valgt deres smykke og indgravering, skal de bare indtaste gavekortkoden ved kassen. Det er en simpel proces, og det bedste er, at de ender med et smykke, som er lige så unikt som de er.

Hos ØNDIG forstår vi, at hvert smykke fortæller en historie. Det er ikke bare et stykke metal eller en ædelsten – det er et symbol på kærlighed, minder og milepæle. Med vores gavekort kan du lade dem, du holder af, indfange deres egne unikke historier i et smukt, personligt smykke, indgraveret præcis som de ønsker det.

Få besked så snart vi har smykket på lager igen

Vi er blevet fuldstændig overvældet over Øndig’s hurtige succes og har derfor svært ved at få nok smykker hjem. 

Få besked så snart dette smykke er tilbage på hylderne. 

Kontakt Øndig

Vi står klar til at tage dig i hånden, hvis du skulle have spørgsmål eller være i tvivl om selv det mindste.