0
0
Julegaveidé: GRATIS indgravering af vedhængets bagside.
Gælder til 19. december ved køb halskæde. Værdi op til kr. 299,-
Dage
Timer
Minutter

Dato i romertal indgraveret på rundt vedhæng

Dato i romertal indgraveret på rundt vedhæng

Vælg en dato og få den indgraveret som romertal. Vores datovælger omregner automatisk din dato til det korrekte romertal. Stilfuld halskæde med romertal, der mindes en særlig dato på en tidløs og elegant måde.

Den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Har du brug for hjælp til at komme igang?Se denne guide
Beskrivelse

Dato i romertal indgraveret på rundt vedhæng

Dette smukke vedhæng er indgraveret med et romertal, der symboliserer en særlig dato. Det er et perfekt smykke til at bære som et minde om en særlig begivenhed.

Romertal har en unik og klassisk følelse, som gør det til en tidløs og stilfuld måde at vise en vigtig dato på. Det er en diskret måde at tilføje personlig betydning til et smykke, samtidig med at det tilføjer en vis elegance til dit look.

Med vores Romertal Dato Halskæde kan du skabe et smykke, der er både betydningsfuldt og stilfuldt, og som vil blive en del af din personlige stil for altid. Vores smykker er lavet med omhyggeligt udvalgte materialer af høj kvalitet, og hver enkelt er unikt indgraveret med en dato, der er vigtig for dig. Med dens enkle, men smukke design er denne halskæde en perfekt gave til enhver anledning.

Ofte stillede spørgsmål
Vedhænget på halskæden er cirkelformet og måler 16 mm i diameter og halskæden kan vælges i to forskellige længder: 43+5 cm (De 5 cm er en forlænger på kæden) eller 48+5 cm.

Smykket fås i både 14 Karat forgyldt messing og i 925 Sterling sølv.

Hvorfor guldbelagt messing?
Alle guldbelagte smykker vil slides over tid. Hvis kernen er af sølv eller stål, så kommer smykket på et tidspunkt til at gammelt og slidt ud. Vi har derfor valgt at bruge messing som smykkets kerne, så smykket forbliver gyldnet og smukt selv efter mange års brug.

Ja. Du kan få indgraveret enten en personlig tekst eller en tegning på bagsiden af dit smykke mod en merpris.

Du finder mulighederne for bagside indgravering oppe omkring “tilføj til kurv”-knappen.

Nej, alle smykker fra ØNDIG er naturligvis 100% nikkelfri.

Ja, alle smykker fra Øndig.dk leveres med en smuk kæde og en beskyttende gaveæske, som også kan bruges efterfølgende til opbevaring.

Få besked så snart vi har smykket på lager igen

Vi er blevet fuldstændig overvældet over Øndig’s hurtige succes og har derfor svært ved at få nok smykker hjem. 

Få besked så snart dette smykke er tilbage på hylderne. 

Kontakt Øndig